Avantajele implanturilor dentare

Avantajele implanturilor dentare

Avantajele implanturilor dentare

De ce implanturi dentare ?

De ce alegem implanturile dentare și nu alte opțiuni pentru a restaura dinții lipsă sau dinții deteriorați?

Dinții sănătoși inseamnă sănătate. Astăzi implantul dentar înlocuiește un dinte pierdut și aduce confortul unui dinte natural.

Implantul dentar este o soluție pe termen îndelungat. Punțile dentare clasice construite pe dinți suport pot dura de la cinci la șapte ani dar la un moment trebuie înlocuite. Implanturile dentare desigur necesită ajustări periodice, insă ele sunt puse pe viață atunci când sunt pozițonate corect și îngrijite corespunzător.

Protejează osul sănătos!

Spațiile goale ce apar ca urmare a pierderii unuia sau a mai mulor dinți, pot avea ca consecință probleme de sănătate, ca de exemplu deteriorarea și pierderea unor fragmente din maxilar. În lipsa unui dinte natural osul maxilar începe să se deterioreaze, ceea ce duce la pierderea puterii și fermității. Implanturile dentare la moment sunt singura soluție pentru restaurarea dentară și păstrarea osului natural, în același timp stimulând creșterea oaselor și prevenind pierderea de masă osoasă.

Păstrează-ți dinții în gură – nu într-o cană!

Implanturile dentare vă permit să păstrați dinții acolo unde ar trebui să stea – în gura ta. Protezele dentare și alte lucrări protetice clasice ar putea cădea prin decimentare, lucru care nu se întâmplă în cazul implanturilor dentare

Vorbeșți mai ușor.
Adaptarea la protezele mobile poate însemna și o lupta de a pronunța cuvintele de zi cu zi. Nu așa se întâmplă cu implanturile dentare, care funcționează că dintîi naturali.

Mănânci alimentele preferate!
Gustați și bucurați-vă de alimentele pe care le iubești fără ezitare. Poți mușca natural, mânca aproape orice vrei și spre deosebire de protezele mobile, care le poți simți inconfortabile, poți experimenta din plin gustul alimentelor pe care le mănânci cu implanturi dentare.

Adio carii dentare!
Cariile nu se pot forma pe o coroană pe implant. Cu toate acestea, va trebui să vizitați medicul dentist conform programărilor recomandate de acesta precum și să curățați și să îngrijiți de implant și de gingii în fiecare zi, la fel ca și cum ar fi fost un dinte natural.

Menține-ți dinții în aceiași poziție!
Protezele dentare pot aluneca atunci când mănânci, vorbeșți, zâmbești, râzi, săruți, caști sau tușești, astfel că trebuie să le repoziționezi înapoi în gură. Implanturile dentare sunt fixate și fuzionate natural cu maxilarul tău, ceea ce înseamnă dinții aplicați pe implanturi nu se vor mișca și nu vor scrâșni.

Protejează dinții sănătoși!

O punte dentară clasică necesită șlefuirea dinților din vecinătatea dintelui lipsă pe una sau ambele fețe, intervenție care este dăunătoare pentru aceștia. Dinții sănătoși astfel modificați sunt atașati ca sprijin la puntea dentară. Implanturile dentare sunt incluse în osul maxilar, substituind rădăcina dintelui lipsa, și nu afectează dinții sănătoși.