Sănătatea bucală – garanția unui zîmbet ce va cuceri pe oricine!

Sănătatea bucală – garanția unui zîmbet ce va cuceri pe oricine!

Dinți albi

Toată lumea dorește dinți albi frumosi, deoarece oferă un aspect bun și un zâmbet bun pentru unul. O persoană cu dinți albi îi arată o privire grozavă. Potrivit unui sondaj, se măsoară faptul că miliarde de dolari cheltuiesc pe produse pentru albirea dinților. Dar, din păcate, multe produse de albire a dinților au o mulțime de substanțe chimice care sunt foarte dăunătoare organismului nostru.

O dantură sănătoasă presupune o îngrijire temeinică atît a cavității bucale, cît și o grijă deosebită față de alimentele pe care le consumam. Problemele cavitatii bucale, in special problemele dintilor, afecteaza in intregime starea de bine fizica, emotionala si mentala. Fiecare dinte este legat energetic de un organ, tesut, glanda sau organ de simt. Deci, dacă doriți dinți albi fără produse chimice, acest articol este numai pentru dvs. Mai jos vedeți cîteva video sfaturi și trucuri de albire naturală și sigură a dinților.

Cu toții suntem copleșiți atunci cînd vedem la televizor albul perlat al dinților vedetelor și ne întrebăm cum reușesc aceștia să facă ca dinții lor să strălucească ca diamantele. Ei bine, poate următoarele sfaturi vă vor ajuta să obțineți un rezultat scontat.

  • Pasul 1: Periați dinții și curățații cu ață dentară cel puțin de două ori pe zi. Perioada de periere ar trebui să fie cel puțin de 2-minute. Adăugați bicarbonat de sodiu la pasta de dinți. Acesta este un abraziv natural și delicat care poate ajuta la îndepărtarea plăcii dentare, menținându-i curat și alb.
  • Pasul 2: Evitați zahărul și amidonul care pot cauza carii dentare. Mînca-ti legume. Unele legume și fructe, cum ar fi merele și morcovii, pot ajuta la curățarea dinților. Nu uitați să consumați produse lactate.Produse cum ar fi iaurtul, laptele și brânza pot ajuta la neutralizarea acizilor și la reducerea cariilor.
  • Pasul 3. Beți cît mai multă apă. Apa după mese va menține respirația proaspătă. Apa potabilă este cea mai bună, deoarece conține minerale utile precum fluorură.
  • Pasul 4. Mergeți regulat la medicul dentist. Stomatologii pot depista problemele din timp și pot recomanda opțiuni de tratament. Un zâmbet frumos, aceasta este răsplata ta!
Cum înalbim dintii

Fiecare din noi visează să aibă un zîmbet care să stralucească, atît la figurat, cît și la proppriu. Însă nu fiecare din noi are posibilitatea să meargă la un cabinet stomatologic pentru o albire profesională. Pentru cei care nu au această șansă, există remedii naturiste care le putem folosi în condiții de casă și care nu necesită mari cheltuieli.  Tot ce aveți nevoie este:

  • bicarbonat de sodiu;
  • lamaie sau acid citric;
  • periuta de dinti.

Cum le folosim pentru o albire eficientă? Deci, se amestecă bicarbonatul de sodiu cu sucul de lămâie până cînd se formează o pasta. Utilizați acest amestec pentru a vă curăța și înălbi dinții. Faceți acest lucru de 2 ori pe săptămână, pe o perioadă de 3 săptămâni. Cam atît, simplu, rapid și natural!

Acest video poate fi descarcat cu ajutorul a YouTube Downloader oferit de SaveFrom.Net

Care este cel mai bun mod de albire a dinților?  Cele mai multe benzi de albire, utilizate pentru albirea dinților, folosesc un gel cu peroxid de carbamidă sau peroxid de hidrogen pentru a-i curăța. Gelul este pe pe partea superioară a unei banzi de polietilenă . Astfel, peroxidul ajunge să lucreze. Peroxidul este un oxidant excellent.

Există și alte metode de albire a dinților. Evident, cea mai importantă modalitate de a vă păstra dinții este să vă spălați în fiecare zi.  Deci, pasta de dinti pentru înălbire. Pasta de dinți albă are un compus suplimentar, mai abraziv, ca și silica, acesta și este elementul de înălbire a dinților. Dar,ca în orice pastă de dinți, aceste abrazive curăță doar suprafața dinților dvs. Toate produsele de albire disponibile pe piață care sunt pe  bază de peroxid, sunt sigure. Asociația americană dentară spune că unii oameni pot avea dinți mai sensibili, așa că cel mai bine este să verificați întotdeauna medicul dentist înainte de a face orice albire acasă. Toate gelurile și pestele de dinți sunt în siguranță atunci când sunt utilizate correct.

Deci, care este cel mai bun mod de albire a dinților? Ei bine, toate acestea implică peroxidul. Rezultatele  dvs. vor depinde de starea dinților dvs. Unii dinți sunt întunecați din cauza defectelor de dezvoltare, a cavităților, a canalelor radiculare etc. – care evident, au nevoie de alte tipuri de tratament. De asemenea, depinde de cât de repede doriți să vedeți rezultatele și cât de mult sunteți dispus să cheltuiți. Dacă doriți dinți albi în cel mai scurt timp, cheltuiți banii și mergeți la medicul dentist. Ei pot folosi cea mai mare concentrație de peroxid de hidrogen și nu durează mult.